Xbox Game Pass için Kötü Haber! Beklenen Zam Geliyor!

21.06.2023 21:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass'e zam geliyor. Geçtiğimiz günlerde zam haberleriyle beraber sosyal medyada yerini alan Xbox Game Pass için beklenen oluyor. Bu kapsamda hem Game Pass Konsol ve Game Pass Ultimate abonelikleri zamlanıyor.
 
Xbox Game Pass ne kadar oluyor?
 
 
 
Geniş oyun kütüphanesine aylık abonelik şeklinde ulaştığımız Xbox Game Pass'e ne yazık ki zam geliyor. Bu kapsamda Game Pass Konsol 29 TL'den 79 TL'yeGame Pass Ultimate ise 44 TL'den 120 TL'ye yükseliyor. Game Pass PC tarafında hem dünya çapında hem de Türkiye için şu anda herhangi bir zam durumu belirtilmese de ilerleyen süreçte bu abonelik seçeneği de yüksek fiyatla beraber karşımıza çıkabilir. Belirtilen zamlı fiyat 6 Temmuz tarihinde geliyor.
 
Geldiğimiz noktada oyuncuların kalesi olarak nitelendirdiğimiz birçok hizmet ne yazık ki zam dalgasından nasibini alıyor. Bu kapsamda uzun vadeli olarak abonelik seçeneğiyle ilgilenmek daha avantajlı olabiliyor.  
 
Peki siz bu fiyatlar hakkında neler düşünüyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler