Xbox Game Pass'in Diğer Platformalara Gelmesi Mümkün Görünmüyor

21.07.2020 23:22 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Xbox Game Pass'i diğer platformlara getirme amacından vazgeçmiş veya anlaşamamış gibi görünüyor.

Xbox patronu Phil Spencer daha önce gerçekleştirdiği birkaç röportajda oyun abonelik servisini tüm platforma getirmenin uzun vadeli bir hedef olduğunu belirtmişti.

Özellikle Ori and the Blind Forest gibi yayıncılığını Microsoft'un üstlendiği bazı oyunların Switch'e gelmesinden sonra Microsoft ile Nintendo'nun Xbox Game Pass'i Switch'e getirmek konusunda görüştüğü söylentileri ortaya çıkmıştı.

Fakat Phil Spencer'ın GameStar ile yaptığı yeni bir röportajda bunun pek mümkün olmadığı ifade edildi.
 
Phil Spencer tarafından belirtilene göre Xbox One'da, PC'de ve Eylül'de Project xCloud aracılığıyla mobilde Xbox Live topluluğu, başarımlar, Xbox Game Pass aboneliği ve birinci parti oyunların tamamı ile tam bir Xbox deneyimi sunulabiliyor fakat bu deneyimi diğer platformlara getiremiyorlar.

"Diğer rekabetçi platformlar, konsollarında tam bir Xbox deneyimi görmekle pek ilgilenmiyor. Biz ise oyuncular nerede olmak istiyorsa orada olmak istiyoruz ve izlediğimiz yol bu."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Game Pass Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler