Xbox Game Studios Başkanı: Büyük Çaplı Oyunlar Artık 4-5 Yılda Geliştiriliyor

19.06.2023 20:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox Game Studios Başkanı Matt Booty, geçtiğimiz günlerde Axios'a verdiği röportajda çeşitli açıklamalarda bulundu. Burada oyunlar hakkında konuşma yapan Booty, artık sektörde beklentilerin arttığını ve bu kapsamda uzun yıllar boyunca oyunların bitmediğini aktardı.
 
Booty çeşitli açıklamalar yaparak bekleyenlere mesajlar verdi
 
 
 
Yaptığı röportajda Booty, hayranlara ve bekleyenlere çeşitli mesajlar verdi. Booty oyunların eskisi kadar hızlı yapılmadığını ve bu durumu anlamamız gerektiğini aktardı. Bekleyenlerin daha sabırlı olmasını isteyen Xbox Game Studios Başkanı ek olarak şunları söyledi:
 
"Sektörün ve oyuncuların artık şunu anlaması gerekiyor. Oyunlar artık daha yavaş geliştiriliyor ve bu da uzun sürelere tekabül ediyor. Oyunlar şu anda en az iki veya üç yıllık bir çalışmanın ardından karşımıza gelebiliyor."
 
Diğer taraftan büyük bütçeli oyunlar hakkında açıklama yapan Booty şunları aktardı: "Büyük ölçekli / büyük bütçeli oyunlardan söz edersek bu süre biraz daha artıyor. AAA oyunların da en az dört ve beş ve altı yıllık bir çalışmanın ardından çıkış yaptığını söyleyebilirim."
 
Sürelerin artmasının yüksek beklentilerle doğru orantılı olduğunu aktaran Booty, oyunculara ve sektöre en iyi deneyimi sunmak istediklerinin de altını çizdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 4 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 4 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 4 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler