Xbox Games Etkinliğinde Yeni Fable Oyunu Gösterilecek mi?

31.05.2023 16:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Aksiyon rol yapma serisi Fable için geniş hayran ve oyuncu kitlesi bulunuyor. Serinin hayranları artık yeni oyunun gelmesinin ve serinin yeniden başlatılmasını istiyor. Bu süreçte gözler Microsoft tarafından gerçekleştirilecek olan Xbox Games etkinliğine çevriliyor.
 
Xbox Games etkinliğinde yeni Fable olacak mı?
 
 
 
Şu anda serinin hayranları yeni Fable oyununun Xbox Games etkinliğinde gösterilip gösterilmeyeceğinin yanıtını merak ediyor. Geldiğimiz noktada Fable "reboot" resmi olarak 2020 Xbox canlı yayın etkinliği sırasında onaylandı ve doğrulandı. Ancak oyuncular artık oyundan bir şeyler görmek istiyor.
 
Playground Games tarafından geliştirilen yeni Fable oyunu için şimdiye kadar pek bir şey bilinmiyor. Serinin en son oyunu yaklaşık on üç yıl önce çıkış yaptı ve haliyle hayranlaryeni şeyler bekliyor.
 
Bu sorunun elbette net bir cevabı yok ancak bugün resmi Xbox Twitter adresinden yayınlanan  bir videolu gönderide eski tarz Fable müziğini yer alıyor ve bu da hayranları heyecanlandırıyor. Yine video içerisinde etrafın simlerle kaplı olduğunu ve simleri takip ederek Xbox etkinliğinin kapağını görebiliyoruz.
 
Xbox Games sunumu 11 Haziran 2023 TSİ 20:00'de gerçekleştirilecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 13 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler