Xbox Games canlı yayın etkinliği duyuruldu!

04.05.2023 13:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Xbox Games canlı yayın etkinliğinin 11 Haziran 2023 TSİ 20:00'de gerçekleştirileceğini duyurdu. Duyuru açıklamasında "yetenekli stüdyolarımızdan yeni sürprizlerin, ilk bakışların ve daha fazlasının" yer alacağı belirtiliyor. Etkinliği YouTube, Twitch ve Facebook'tan izleyebileceksiniz.
 
Xbox Games Showcase'i geliyor
 
 
 
Xbox, PC ve Game Pass'e gelecek yeni oyunların duyurularının yer alacağı Xbox Games etkinliğinde birçok oyuna ilk ve derin bakışlar da atılacak. Ayrıca Xbox Games etkinliğinin ardından Bethesda Game Studios'un merakla beklenen bilim kurgu temalı rol yapma oyunu Starfield'a derin bir bakış sağlayacak olan Starfield Direct etkinliği de yapılacak. İki etkinliğin ne kadar süreceği şu anda belli değil.
 
Etkinliğe ek olarak 13 Haziran TSİ 20:00'de Xbox Games Showcase Extended adlı bir yayın daha gerçekleştirilecek. Genişletilmiş yayın konseptinde Xbox Games Showcase'ten gelen haberlere odaklanılacak ve çeşitli röportajlar bizlere aktarılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler