Xbox Live Gold Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

31.05.2023 17:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox Live Gold hizmetine her ay yeni ücretsiz oyunlar eklenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Haziran 2023'ün oyunları da belli oluyor. Haziran ayında abonelere 2 farklı oyun ücretsiz olarak sunuluyor.
 
Xbox Live Gold aboneliği oyunların çok oyunculu modlarına ve çok daha fazlasına erişim sağlıyor.
 
- Adios (Tüm ay boyunca mevcut)
 
 
 
Adios, kararların gidişata etki ettiği birinci şahıs macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda Kansas'ta bulunuyoruz ve cesetleri ortadan kaldırma görevini üstleniyoruz. Ancak artık bu işler sıkıldığımızı ve onlara artık bu işe bulaşmak istemediğini söyleme cesaretini gösteriyorsun. İşte işler tam da burada patlak veriyor.
 
- The Vale: Shadow of the Crown (16 Haziran - 15 Temmuz arası mevcut)
 
 
 
The Vale, hissiyatlı bir oynanış sunmak için 3D ses ve haptik kontrol geri bildirimlerinden faydalanan hikaye odaklı bir aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sesin temel olduğu bir oyun olan The Vale, görme engelli ve görüş yetisi olan oyuncuların aynı şekilde deneyimleyebileceği yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Live Gold Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 1 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 2 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler