Xbox Live Gold Mayıs ayı ücretsiz oyunları açıklandı

27.04.2023 17:10 Umut Tandoğan

 
 
Microsoft, Mayıs 2023'te geçerli olmak üzere Xbox Live Gold abonelerine özel ücretsiz oyunları duyurdu.
  
Xbox Live Gold hizmeti dahilinde oyuncular, kütüphanedeki çok oyunculu oyunları çevrimiçi bir şekilde oynayabiliyor ve bunları deneyimleyebiliyor. Bir nevi PSN gibi bir hizmet olan Xbox Live temelde ücretsiz bir servis ancak bazı özelliklerini kullanmak için Gold üyelik almak gerekiyor.
 
- STAR WARS Episode I Racer: Tüm ay boyunca kullanılabilir.
 
Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: Klasik yarış oyunu, modern kontroller ve başarılarla geri döndü! Bitiş çizgisine kadar devam eden, yürek hoplatan, ölümüne bir mücadelede bir podracer kullanarak yanan metan göllerinin, Tuskan Baskıncılarının saldırılarının, yer çekimsiz tünellerin ve çok daha fazlasının arasından geç. 
 
- Hoa: 16 Mayıs - 15 Haziran arası mevcut.
 
Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: Hoa elle çizilmiş nefes kesici görseller, hoş müzikler ve huzurlu, dinlendirici bir atmosfere sahip güzel bir bulmaca-platform oyunudur. Nefes kesici ortamlardan geçerek tüm olayların başladığı yere doğru uzanan yolculuğunda ana karakter Hoa olarak oynarken doğanın ve hayal gücünün büyülü deneyimini yaşa. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Live Gold Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler