Xbox Patronu Phil Spencer: Xbox Oyuncuları Japon Yapımı AAA Oyunlar Bekleyebilir

25.09.2023 16:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox patronu Phil Spencer yaptığı yeni bir açıklamayla oyuncuların gelecekte Japon geliştiricilerden büyük çaplı (AAA) özel oyunlar görebileceklerini aktardı. Game Watch ile yapılan bir röportajda Spencer birçok soruyu yanıtladı ve detaylandırdı.
 
Spencer çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Game Watch ile yapılan bir röportajda Spencer'a çeşitli sorular soruldu. Burada PlayStation veya Switch'te bulunan Japon oyunlarının Xbox sürümlerinin olması yerine "Lost Odyssey veya Blue Dragon gibi benzersiz büyük çaplı oyunların gelip gelmeyeceği soruldu. Ek olarak Xbox tarafında bu beklentileri karşılamanın zor olup olmayacağı soruldu. Spencer ise bu sorulara şu yanıtı verdi: "Beklentileri gayet karışlayabiliriz. Oyuncular bunu bekleyebilir."
 
Spencer şöyle devam etti: "Hi-Fi Rush'ı Ocak ayında (2023) piyasaya sürdük. Blue Dragon gibi büyük bir oyun olmayabilir ama kesinlikle yüksek kalitede bir yapımdı. Microsoft Game Studios tarafında da Japon oyun geliştiricileri yer alıyor ve henüz duyuramadığımız oyunlar bulunuyor. Şu anda Japon şirketlerle iş birliği içerisinde yeni oyunlar geliştiriyoruz."
 
Microsoft, Xbox Series X ve S ile Japonya'da büyük işler başarmak istiyor. Konsollar diğer bölgelerle aynı gün piyasaya sürüldü ve Phil Spencer bu konsol neslinde Japon oyunculara daha iyi hizmet vereceklerine söz verdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler