Xbox Patronu Phil Spencer: Yılda 4 Farklı Birinci Taraf Oyun Yayınlayacağız

27.08.2023 17:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox patronu Phil Spencer yakın zamanda IGN ile yaptığı bir röportajda ekip içi planlardan bahsetti. Bu röportajda Xbox birinci taraf oyunlarından Starfield'a oradan yeni konsol söylentilerine kadar birçok şey tartışıldı. Ancak Spencer burada her yıl dört farklı birinci taraf Xbox oyunu yayınlamak istediklerinin altını çizdi. Bu söylemleri Xbox Game Studios Başkanı Matt Booty de destekledi.
 
Her yıl dört adet birinci taraf oyunun çıkması için adım atılıyor
 
 
 
Röportaj içerisinde çeşitli açıklamalarda bulunan Spencer "Basitçe söylemek gerekirse yılda dört oyun yayınlamak bir zamanlar bizim için hayaldi. Ancak şimdi her yıl dört adet birinci taraf oyun sunma gibi bir planımız var. Bu planımız gelecek yıl devreye girecek" ifadelerini kullandı.
 
Oyuncuların yanında durmayı isteyen ve buna göre hamle yapmaya çalışan Spencer ayrıca iyisiyle kötüsüyle bu yıl Xbox'a çıkış yapan ve yapacak birinci taraf oyunların listesini de şöyle açıkladı;
 
- Hi-Fi Rush
- Minecraft Legends
- Redfall
- Starfield
- Forza
- Age of Empires 4 (konsol)
 
Öte yandan Spencer, başarısız bir oyun olan Redfall hakkında da yorumlarda bulundu. Bu kapsamda şakacı bir dille: 'Belki oyuncular Redfall'daki başarısızlıktan dolayı bize güvenmek istemiyor. Bunu anlayabiliyorum' dedi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 7 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 7 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler