Xbox Series S Geriye Uyumluluk Özellikleri Detaylandırıldı, Xbox Series X Standı Çıkartılamayacak

12.09.2020 00:59 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Xbox Series S'te geriye uyumluluğun nasıl olacağını detaylandırdı. Ayrıca Xbox Series X standının sabit olduğu ve çıkartılamayacağı da doğrulandı.
 
"Xbox Series S en uygun fiyatlı yeni nesil konsol olmak ve yeni nesil oyunları 1440p çözünürlükte 60FPS'de oynatmak için tasarlandı. Geliştiricinin azmiyle en yüksek kalitede geriye uyumluluk deneyimi sunmak için Xbox Series S geliştirilmiş doku filtreleme, daha yüksek ve stabil kare hızları, daha hızlı yükleme süreleri ve otomatik HDR sağlayarak geriye uyumlu oyunların Xbox One S versiyonunu çalıştıracak." 
 
Xbox Series X ise geriye uyumlulukta Xbox One X'i baz alarak 4K çözünürlük de sunacak. 
 
IGN'den Ryan McCaffrey tarafından belirtilene göre "En çok aldığım sorulardan biri de, Xbox Series X'i yatay olarak kullanmayı tercih etmemiz durumunda konsolun altındaki yuvarlak standın çıkarılabilir olup olmadığı. Çıkartmanın bir yolunu bulamadım ve Microsoft da çıkartılamayacağını bana doğruladı."

Xbox Series X $499 ve Xbox Series S $299 fiyattan 10 Kasım'da piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler