Xbox Series X|S ve Xbox One'ın Yeni Güncellemesi Yayınlandı

01.12.2020 00:19 Gazali Çetinkaya

 
 
Microsoft, Xbox Series X|S ve Xbox One'ın yeni sistem yazılımı güncellemesi yayınladı.
 
Dinamik arka planlar ana ekranınızı özelleştirmeye olanak sağlayan Xbox Series X|S özelliklerinden biri. Güncelleme altı tane yeni arka plan getiriyor.
 
Xbox Series X|S'te otomatik HDR özelliğini kullanan bir oyun oynarken kılavuzu açtığınızda oyunun bu özellikten faydalandığına dair sağ üst köşede bir ibare göreceksiniz.
 
Hangi oyunların Xbox Series X|S için optimize edildiğini kolayca anlamak için oyun kütüphanesindeki oyunlara Xbox Series X|S için Optimize Edildi simgesi eklendi.
 
Bunların yanı sıra oyun aktivite sekmesine başarımların durumu ve aile üyelerinin hesaplarını ekleme seçeneği geldi. Ayrıca artık Xbox Game Pass aboneleri sistemin kütüphanesine yakında ekleneceği duyurulan bazı oyunları önceden indirebilecek ve bu sayede oyun kütüphaneye eklendiği gün hemen oynamaya başlayabilecek.
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 9 Dk önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 18 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler