Xbox Series X Akıllı Teslimat Özelliği Detaylandırıldı

15.06.2020 18:57 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, Xbox Series X'in (Akıllı Teslimat) Smart Delivery özelliğini detaylandırdı.

İlk olarak bu özelliğin tanımı:

Bu özellik, bir oyunu bir kez satın aldığınızda Xbox One'da veya Xbox Series X'te oynuyor olmanız fark etmeksizin doğru olan sürümü edinmenize imkan sağlar. Halo Infinite dahil olmak üzere tüm özel Xbox Game Studios oyunlarında bu özellik kullanılacak ve bu sayede oynamayı seçtiğiniz Xbox konsoluna en uygun olan sürümü oynamanız için bir oyunu yalnızca bir kez satın almanız yeterli olacak. Bu özelliği tüm geliştiriciler ve yayıncılar kullanabilir ve bunu önce Xbox One'da, daha sonra Xbox Series X'te çıkacak olan oyunlar için kullanmayı seçebilir.
 
Microsoft üç farklı senaryo ile özelliği şöyle anlattı:
 
Gears 5 – Eğer Gears 5'e sahipseniz veya Xbox Game Pass üzerinden oynuyorsanız Xbox Series X çıktığında ilk günden yeni nesil için özel optimize edilmiş versiyonunu ek ücret ödemeden indirebileceksiniz.

Halo Infinite – Halo Infinite noel döneminde Xbox Series X ve Xbox One için çıktığında bir kez satın alarak iki versiyona da erişebileceksiniz. Örneğin evinizde salonunuzda Xbox Series X üzerinden; yatak odanızda ve ofisinizde Xbox One üzerinden oynayabileceksiniz.
 
Cyberpunk 2077 – Bazı yeni ve mevcut oyunlar Xbox Series X çıktıktan sonra yeni nesil için özel optimize edilecek. Örneğin Cyberpunk 2077 Xbox One versiyonunu satın aldığınızda 17 Eylül itibarıyla oyunu oynayabileceksiniz. Noel döneminde Xbox Series X'in satın aldığınızda uyumluluk modu ile oyunu oynayabileceksiniz. Daha sonra CD Projekt RED Cyberpunk 2077'yi Xbox Series X için optimize edilmiştir versiyonunu yayınladığında bu versiyona da ücretsiz olarak erişebileceksiniz.
 
Ayrıca Xbox One üzerinde kaydetmiş olduğunuz ilerleme Xbox Series X'e aktarılacak ve Xbox Game Pass oyunları da desteklenecek.
 
Aşağıdaki listedeki oyunlar Xbox Series X için optimize edilmiş ve Akıllı Teslimat özelliğini destekliyor olacak. Konsol çıkana kadar ve çıktıktan sonra da bu listeye daha çok fazla oyun eklenecek.
 
Assassin’s Creed Valhalla (Ubisoft)
Call of the Sea (Raw Fury)
Chorus (Deep Silver)
Cyberpunk 2077 (CD Projekt RED)
Destiny 2 (Bungie)
DIRT 5 (Codemasters)
Gears 5 (Microsoft)
Halo Infinite (Microsoft)
Metal: Hellslinger (Funcom)
Scarlet Nexus (Bandai Namco)
Second Extinction (Systemic Reaction)
The Ascent (Circle Entertainment)
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 (Paradox Interactive)
Yakuza: Like a Dragon (Sega)
 
Akıllı Teslimat fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler