Xbox Series X Kontrolcüsü Pille Çalışacak

31.03.2020 08:38 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft'un yeni nesil Xbox konsolu Xbox Series X'in kontrolcüsü de AA pille çalışacak. İsteyen kullanıcılar şarj kiti satın alarak da kullanabilecek.
 
Eurogamer'a konuşan Microsoft'tan Jason Ronald, oyunculara esneklik sunmak istediklerini belirtti. Jason Ronald tarafından belirtilene göre, bu konuda oyuncuların geri bildirimlerini dinlediklerini ve oyuncuların yarısının AA pil diğer yarısının da PlayStation 4'te olduğu gibi bir dahili pil istediği sonucu ortaya çıkmış.
 
Xbox Series X kontrolcüsünde genel olarak ufak değişiklikler ve dokunuşlar var. Kontrolcünün büyüklüğü ve şekli daha geniş bir kullanıcı kitlesine uyacak şekilde tasarlanmış. Ayrıca ekran görüntülerini ve oyun kliplerini kolay bir şekilde kaydetmenizi sağlayacak yeni bir paylaş tuşu ve gelişmiş d-pad'e sahip. 
 
Bunun yanı sıra Xbox One'da çalışan tüm Xbox One kontrolcülerinin Xbox Series X'te de çalışacağını hatırlatalım.

Xbox Series X bu yılın son aylarında piyasaya sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 46 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler