‘Xbox Series X için Optimize Edildi’ Fragmanı

25.06.2020 19:05 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, yeni nesil Xbox konsolunun gücünden yararlanan oyunları göstermek için kullanacağı ‘Xbox Series X için Optimize Edildi’ özelliği için bir fragman yayınladı.
 
Detayları:
 

Xbox Series X için Optimize Edildi rozetine sahip oyunlar; eşsiz yükleme sürelerine, iyileştirilmiş görsellere ve 120 FPS'ye kadar daha tutarlı kare hızlarına sahip olacak. Bu oyunların arasında Xbox Series X geliştirme ortamında geliştirilmiş oyunların yanı sıra Xbox Series X için özel olarak yeniden tasarlanmış, daha önce piyasaya çıkan oyunlar yer alıyor.
 
İnanılmaz bir görsel doğruluk
Konsollar için bir ilk olan donanım hızlandırmalı DirectX Raytracing destekli belirli oyunlar, daha fazla dinamik ve gerçekçi ortamlar sunacak. Bu da siz oyun dünyasını keşfederken gerçeğe uygun ışıklandırmalar ve gerçek 4K ile gerçek zamanlı, doğru yansımalar demek.
 
Yeni nesil kare hızları
Xbox Series X için Optimize Edilen oyunlar, oyun sırasında 120 FPS'ye kadar daha yüksek, daha tutarlı kare hızları sunmak için yeni konsolun tam gücünü kullanır.
 
Daha hızlı yükleme zamanı
Xbox Velocity Architecture, oyun içindeki ve dışındaki yükleme sürelerini büyük ölçüde azaltmak için özel bir SSD ile entegre edilmiş yazılımı birleştirir ve bu da oyuncuların daha az bekleyip daha çok oyun deneyimi yaşamasını sağlar.
 
Akıllı Teslimat
Akıllı Teslimat, oynamayı seçtiğiniz Xbox konsoluna en uygun olan sürümü oynamanız için bir oyunu yalnızca bir kez satın almanızın yeterli olmasını sağlar. Akıllı Teslimat'ı Halo Infinite dahil tüm özel Xbox Games Studios oyunlarında kullanmak ve tüm geliştirici ortakların da bu teknolojiden yararlanmasını sağlamak için çalışıyoruz. Cyberpunk 2077 gibi Akıllı Teslimat simgesini gördüğünüz oyunlarda, bu oyunu satın aldığınızda çıktığı zaman oyunun yükseltilmiş sürümünü de ücretsiz olarak edinirsiniz. 
 
Şimdiye kadar doğrulanan oyunlar:
 
Assassin’s Creed Valhalla
Bright Memory Infinite
Call of the Sea
Chivalry 2
Chorus
Cyberpunk 2077
Destiny 2
DiRT 5
FIFA 21
Gears 5
Halo Infinite
Hitman 3
Madden NFL 21
Marvel’s Avengers
Outriders
Scarlet Nexus
Scorn
Second Extinction
The Ascent
The Medium
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
Yakuza: Like a Dragon


Xbox Series X noel döneminde çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 8 Dk önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler