Xbox Şimdiye Kadarki En İyi Üçüncü Çeyreğini Geride Bıraktı

28.04.2021 06:38 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft, 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 tarihleri arasını kapsayan 2021 mali yılının üçüncü çeyrek raporlarını paylaştı.
 
Şirketin oyun bölümü Xbox bu üç aylık periyotta toplam 3.53 milyar dolar gelir elde ederek bir önceki mali yılın aynı dönemine kıyasla %50'lik bir büyüme gösterdi.
 
Yine bir önceki mali yılın aynı dönemine kıyasla birinci parti oyunlar ile üçüncü parti oyunlar satışlarını ve Xbox Game Pass aboneliğini içeren Xbox içerik ve servisleri gelirleri %34 ve Xbox konsol satışlarını içeren Xbox donanım gelirleri %232 büyüme gösterdi.
 
Microsoft'un oyun bölümü Xbox geçtiğimiz yılın Ekim ile Aralık ayları arasında ilk 5 milyar dolardan fazla gelire ulaşmıştı ancak sadece tüm yıllardaki Ocak ile Mart ayları arasındaki gelirler karşılaştırıldığında en iyi üçüncü çeyreğini geçirmiş oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler