Xbox Temalı Kredi Kartları Piyasaya Sürülüyor: İşte Avantajları

12.09.2023 15:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Amerika Birleşik Devletleri'nde yeni bir hamleye daha imza atıyor. Bu kapsamda kullanıcılara "Xbox temalı kredi kartı" sunmayı planlıyor. Barclays tarafından dağıtılacak bu kartların yıllık ücreti bulunmuyor.
 
Kart ilk etapta Insider programına dahil olanlara sunuluyor
 
 
 
21 Eylül 2023'ten itibaren Xbox Insider programına dahil olanlar için sunulmaya başlanacak olan yeni kart, gelecek yıldan itibaren tüm Xbox oyuncuları için geçerli olacak. Xbox hizmetlerinden sorumlu kurumsal başkan yardımcısı Dave McCarthy kart ile ilgili şu ifadeleri kullanıyor: "Xbox temalı kredi kartları, kart sahipleri için çeşitli avantajlar sunuyor. Kullanıcılar günlük alışverişlerinde çeşitli puanlar kazanabiliyor ve bu puanları xbox.com'daki oyunlarda ve ek içeriklerde kullanabiliyor."
 
Kart sahipleri Microsoft Store'daki uygun alışverişlerde 5 kat puan, Grubhub, DoorDash gibi yemek dağıtım hizmetlerinde ve ek olarak Netflix ve Disney+ gibi yayın hizmetlerinde 3 kat puan kazanabiliyor. Oyuncular ayrıca beş kart tasarımı arasından seçim yapabiliyor ve kredi kartlarını Xbox oyuncu etiketleri ile özelleştirebiliyor. 
 
Son olarak ilk satın alımlardan sonra kullanıcılar 5.000 kart puanı (50 Dolar değerinde) ve yeni üyeler için hediye edilebilen üç aylık Xbox Game Pass Ultimate kazanabiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler