Xbox ve Bethesda Sunumu için Tarih Verildi!

10.01.2024 14:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, yayınladığı yeni bir gönderi ile beraber Xbox Series, PC ve Game Pass hizmetine gelecek olan oyunlara yeni bir bakış atmayı hedefliyor. Yeni bir etkinlikle beraber gerçekleştirilecek olan bu canlı yayın 18 Ocak Türkiye saati ile 18:00'de yapılacak.
 
Etkinlik kapsamında birinci taraf oyunlara yeni bir bakış atılacak
 
 
 
Şu anda geliştirilme aşamasında bulunan birçok oyuna yeni bir bakış atılacak olan etkinlikle beraber bazı detaylar resmi olarak onaylandı. Bu kapsamda MachineGames ekibinin geliştirdiği Indiana Jones oyunundan ilk oynanış fragmanını bu etkinlikte görebileceğiz. Diğer taraftan Obsidian Entertainment'ın geliştirdiği aksiyon rol yapma oyunu Avowed projesine de bir bakış atılacak.
 
Resmi olarak onaylanan bilgiler arasında bunlar sadece yer almıyor. Aynı zamanda Oxide Interactive ekibinin geliştirdiği sıra tabanlı strateji oyunu Ara: History Untold içinde yeni oynanış içeriklerini etkinlik dahilinde bekliyoruz. Son olarak çok beklenen bir yapım olan Senua's Saga: Hellblade II oyunundan yeni detaylar hayranlara sunulacak.
 
Microsoft tarafından gerçekleştirilecek olan bu sunumun ardından ZeniMax Online Studios, 18 Ocak Türkiye saati ile 00:00'da The Elder Scrolls Online adlı bir canlı yayın gerçekleştirecek. Bu etkinlikle beraber oyuna dahil olacak yeni bölgelerin, hikayelerin ve diğer özelliklerin sunumu yapılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler