Yakuza: Kiwami 2 Resmi Olarak Duyuruldu

26.08.2017 13:52 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz günlerde Tayvan PlayStation Store üzerinde listelenen Yakuza: Kiwami 2 Sega tarafından PlayStation 4 platformu için resmi olarak duyuruldu.
 
   Yakuza: Kiwami 2, 7 Aralık tarihinde Japonya'da çıkışını gerçekleştirecek.
 
   Yakuza 2'nin remake versiyonu olarak karşımıza çıkacak oyun Yakuza 6: The Song of Life'ta kullanılan Dragon Engine ile geliştiriliyor. Yakuza: Kiwami 2 Goro Majima'nın oynanabilir olacağı “Truth of Majima Goro” ek senaryosu, daha önce hiç anlatmamış çok sayıda hikaye ve tamamen yeni seslendirme sanatçı kadrosu içerecek.
 
   İlk oyunun remake'i Yakuza: Kiwami 21 Ocak 2016'da Japonya'da PlayStation 4 ve PlayStation 3 için çıktı ve 29 Ağustos'ta da Batıda PlayStation 4 için çıkacak.
 
   Duyuru ve hikaye videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza: Kiwami 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 17 Dk önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 3 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 15 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler