Yakuza: Like a Dragon için Demo Planlanıyor

03.11.2019 13:47 Gazali Çetinkaya

 
Yakuza: Like a Dragon yapımcısı Masayoshi Yokoyama, Famitsu ile yaptığı röportajda, oyuncuların oyunu deneyebileceği bir demo sürüm planladıklarını belirtti. Çıkış tarihi hakkında bir bilgi verilmedi.
 
Planlanan demo sürümdeki sıra tabanlı dövüş sistemi, Tokyo Game Show 2019 versiyonuna göre daha gelişmiş olacak ve neredeyse oyunun tam sürümündeki versiyonunu yansıtacak.
 
Masayoshi Yokoyama ayrıca oyunda oyuncuların kadın yan karakter ile oynayabilecekleri “Office Worker” görevlerinin bulunacağını doğruladı.
 
Yakuza: Like a Dragon (Japonya'daki ismiyle Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness) 16 Ocak 2020'de Japonya'da, 2020 yılı içinde Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 için çıkacak. En yeni oynanış görüntülerini buradaki haberden izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza 7 Platformlar: PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler