Yarış Oyunu Disney Speedstorm Ertelendi

01.12.2022 11:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Daha çok mobil cihazlar için geliştirdiği ve yayınladığı oyunlar ile bilinen Gameloft, yarış aksiyon oyunu Disney Speedstorm'un ertelendiğini duyurdu. 2022 yılı içerisinde çıkış yapması planlanan oyunun 2023 yılına ertelendiği açıklandı. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Disney Speedstorm eğlenceli ve aksiyon dolu bir yarış deneyimi sunmak istiyor
 
 
 
Gameloft tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Disney Speedstorm, oyunculara hızlı yarışları ve aksiyonu sunmak istiyor. Bu sene çıkması planlanan oyunun ertelenmesi konusunda ise ekip şunları söylüyor:
 
"Hayranların en sevdiği Disney ve Pixar karakterlerini sizlere sunmaya hazırlanıyor. Bu karakterleri oyunda görmek kadar keyif verici bir şey yok. Disney Speedstorm ile sizlere harika bir yarış deneyimi sunmak için özenle çalışıyoruz. Hayranların sadece eğlenmelerini değil aynı zamanda gelecek yıllarda da oyunu oynamak için geri dönecekleri bir hizmet yaratmak istiyoruz.
 
Tüm bu isteklerimizi göz önünde bulundurduk ve dikkatlice düşündük. Beklentilerimizi karşılamak ve oyunculara daha sürükleyici bir yarış deneyimi sunmak için oyunu ertelemek durumunda kaldık. Oyun içerisinde kişiselleştirilme öğeleri, çeşitli modlar ve daha fazlası yer alacak."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disney Speedstorm Platformlar: PC Geliştirici: Gameloft Dağıtıcısı: Gameloft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler