Yayıncı Private Division; Moon Studios, League of Geeks ve Roll7 ile Ortaklığını Duyurdu

29.07.2020 17:01 Gazali Çetinkaya

 
Take-Two Interactive'e bağlı olan ve The Outer Worlds'ün yayıncılığını üstlenen Private Division, üç bağımsız geliştirici stüdyo ile ortaklığını duyurdu.

Moon Studios, League of Geeks ve Roll7'nin bir sonraki oyunlarını Private Division yayınlayacak.

Ori and the Blind Forest ile Ori and the Will of the Wisps geliştiricisi Moon Studios yeni bir aksiyon rol yapma oyunu üzerinde çalışıyor. Armello geliştiricisi League of Geeks yeni bir IP ve OlliOlli ile Laser League geliştiricisi Roll7 ise yeni bir “flow state” oyunu üzerinde çalışıyor.
 
Üç oyun da geliştirme süreçlerinin başlarında ve çıkış tarihleri yok. İlk oyun en erken 2022 mali yılında çıkacak.
 
Private Division başkan yardımcısı Michael Worosz ortaklıklar hakkında "Moon Studios, League of Geeks ve Roll7 ile ortaklığımız, oyun endüstrisinin en yetenekli geliştiricileriyle birlikte Private Division'ın kadrosunu geliştirmeye devam etmemizi sağlayacak. Kreatif vizyonlarını bir sonraki seviyeye taşımaları konusunda gereken desteği sağlamak için bu tecrübeli geliştiricilerle birlikte çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz."

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler