Yeni Gay Tony Ekran Görüntüleri Yayınlandı

Ballad of Gay Tony'nin en büyük özelliği paraşüt ile atlayabilme olacak.
27.10.2009 14:56 Ersin Kılıç

Geçtiğimiz sene çıkan ve bir çok oyunseverden tam puan almayı başaran GTA 4'ün ikinci içerik paketi olan GTA 4 : Ballad of Gay Tony için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
Yayınlanan ekran görüntülerinde oyunda kontrol edeceğimiz karakter Luis Lopez'i Rotterdam kulesine tırmanırken görüyoruz. Ayrıca ekran görüntülerinde hikayenin etrafında şekilleneceğini düşündüğümüz Tony karakteri ile zengin patron Yusuf Amir'de gözüküyor.
 
Bu Cuma Xbox Live'dan satışa çıkacak olan Ballad of Gay Tony, ayrıca GTA4'ün ilk içeriği olan Lost and Damned ile birlikte Episodes from Liberty City oyunu ile de raflardaki yerini alacak.
 
Yayınlanan ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
GTA 4 : Episodes from Liberty City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 22 Dk önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 2 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 2 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler