Yeni Hitman oyununu bekleyenlere kötü haber! Yakında gelmeyecek

14.03.2023 15:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Ajan 47'nin maceralarını takip eden Hitman serisinin yeni oyunu hakkında çeşitli haberler ortaya çıktı. Bu kapsamda yakın zamanda serinin yeni oyununun gelmeyeceği belirtildi. Hitman serisiyle ön plana çıkan IO Interactive, şu anda diğer projelere odaklandığını ve yeni Hitman oyununun şu anki planlarında olmadığını doğruladı.
 
Röportaj aracılığıyla bu durum doğrulandı
 
 
 
Eurogamer, IO Interactive'in ortak sahibi ve yaratıcı yönetmeni Christian Elverdam ile yakın zamanda bir röportaj gerçekleştirdi. Röportajda serinin durumu ve geleceği hakkında konuşuldu ve Elverdam şu ifadeleri kullandı.
 
"Hitman serisine biraz ara verdik Çünkü şu anda zamanımızın büyük kısmını alan başka bir ajan oyunu üzerinde çalışıyoruz. Ama tabii ki Ajan 47'ye tekrardan geri döneceğiz. Bu seri hâlâ bu şirketin kalbinde yer alıyor." 
 
Elverdam'ın bahsettiği ajan oyunu, 2020 yılında duyurulan orijinal bir James Bond çıkış hikayesini içeriyor. Öte yandan IO Interactive yeni bir çevrimiçi fantezi rol yapma oyunu geliştiriyor. Bu oyunun neleri içerdiğine dair resmi bir bilgi bulunmuyor. Başka oyunlar üzerine yoğunlaşan ekipten böylece yakın zamanda bir Hitman oyunu beklemiyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HITMAN 3 - Seven Deadly Sins Collection Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2023
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 56 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler