Hitman geliştiricisi IO Interactive İstanbul'da yeni bir stüdyo açıyor!

15.03.2023 20:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Hitman, Kane & Lynch ve daha fazlasıyla tanınan IO Interactive, yeni stüdyosunu İstanbul'da açacağını duyurdu. Resmi Twitter hesaplarından yapılan açıklama göre bu stüdyoda büyük çaplı (AAA) oyunlar geliştirilecek.
 
IO Interactive genişlemeye devam ediyor
 
 
 
İstanbul'da yeni bir stüdyo açılışıyla beraber daha da büyümeye giden IO Interactive'i ülkemiz ağırlamaktan biz de mutluluk ve onur duyuyoruz. Bu tür girişimlerin biz oyuncular tarafından sürekli olarak desteklenmesi ve arka çıkılması gerekiyor.
 
IO Interactive ülkemize gelişiyle yeni fırsatların keşfedileceğini belirtirken aynı zamanda şu açıklamayı yapıyor: "İstanbul stüdyomuzun açılışını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Avrupa ve Asya'ya açılan benzersiz bir konuma sahip olan İstanbul, IO Interactive'in devam eden büyüme planlarında çok önemli bir rol oynuyor."
 
Ekip ayrıca İstanbul stüdyosu için ek bir sayfa açtı. Şu anda çeşitli iş ilanları da bulunuyor. Siteye buradan ulaşabilirsiniz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
HITMAN 3 - Seven Deadly Sins Collection Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2023
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler