Yeni Indiana Jones Oyunu Xbox Konsoluna Özel Olacak

23.06.2023 17:26 Mehmet Tandoğan

 
 
MachineGames tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanacak olan Indiana Jones oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ocak 2021'de duyurulan Indiana Jones oyunu Bethesda Softworks başkan yardımcısı Pete Hines tarafından belirtildiği üzere konsol tarafında Xbox'a özel olacak. 
 
Daha önce birden fazla konsola çıkış yapacaktı 
 
 
 
Daha önce birden fazla konsol için çıkış yapmayı hedefleyen ancak daha sonra yalnızca Xbox'a özel olacağı belirtilen Indiana Jones oyunu Disney ile bir anlaşma neticesinde oyunculara sunulmayı bekliyor. Hines ilk etapta bu oyunun birden fazla konsola geleceğini belirtmişti.
 
Bu değişim durumu Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alma anlaşmasına onay gelmesinin ardından yaşandı. Wolfenstein serisinin arkasındaki stüdyo MachineGames tarafından geliştirilen yapım Microsoft'un Bethesda Softworks'ün ana şirketi ZeniMax Media'yı satın almasından aylar önce duyurulmuştu.
 
Yeni Indiana Jones oyunu Xbox ile beraber aynı zamanda PC'ye de çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine de ilk gün dahil edilecek. 
 
Öte yandan yeni Indiana Jones oyunu orijinal bir hikayeye sahip olarak karşımıza çıkmayı bekliyor ve baş yapımcılığını Lucasfilm Games ile beraber Todd Howard üstleniyor. Oyun, ünlü maceracının kariyerinin zirvesinde geçen tamamen orijinal bir hikayeyi konu alıyor ve bu kapsamda bağımsız bir hikayeyi içeriyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler