Yeni Nesil FIFA 14'te Frame-Rate Testi

01.12.2013 08:28 Alkan Adakaner


     Yeni nesil FIFA 14'ü Ignite Engine adlı yepyeni oyun motoruyla geliştiren Electronic Arts, Xbox One ve Playstation 4'te oldukça başarılı grafikler ve daha iyi fizikler sunmayı başardı. EA Sports teknik anlamda da yeni nesilde iyi bir iş çıkarmış gibi görünüyor.
 
    Aşağıda görebileceğiniz Frame-Rate (saniye/kare oranı) karşılaştırmasında Playstation 4 ve Xbox One aynı performansı sunuyor. Her iki sürüm de oyun içinde sabit 60 FPS oranında çalışıyor. Frame-oranının sadece giriş bölümünde ve seyircilerin gösterildiği anlarda düşürüldüğünü, bunun ise EA Sports'un bir seçimi olduğunu belirtelim. Yani burada teknik sorunlar sebebiyle frame-rate düşmesi söz konusu değil.
 
    Son olarak "Be a Pro" modunun 30 FPS'de çalıştığını da eklemek gerekiyor. Bunun bir seçim mi, yoksa teknik imkanlarla mı ilgili olduğu malesef açıklanmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 14 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler