Yeni Nesil Gears of War Biraz Zaman Alacak

16.06.2013 13:41 Alkan Adakaner


    Microsoft'tan Phil Spencer oyuncuların Xbox One'a gelip gelmeyeceği konusunda büyük merak içinde oldukları Gears of War serisi hakkında bir açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre şu an için yeni Gears of War oyunu düşünülmüyor.
 
    Yaptığı açıklamalarda Spencer, Gears of War serisinin Microsoft için önemli bir seri olduğunu fakat şu an için yeni bir oyunun geliştirilmediğini belirtti. Firmanın yeni IP'lere yöneldiğini belirten Spencer, Epic'in yeni nesil Gears of War üzerinde uzun zaman harcayacağını, yani oyunun çıkış döneminde gelmeyeceğini ekledi.
 
    Bir konsolda yeni içerikler görmek her zaman oyuncuları memnun edecektir. Şu an özellikle Quantum Break büyük ilgi gördü. Bakalım bu gibi oyunlar Gears of War'un satış başarısına ulaşabilecekler mi?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 3 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler