Yeni Nesil Konsollar Samsung'un NVMe SSD'sini Kullanacak Gibi Görünüyor

25.11.2019 21:28 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation 5 ve Project Scarlett'in SSD'ye sahip olacağını biliyoruz ve görünüşe göre iki yeni nesil konsol da Samsung'un SSD'sini kullanacak.
 
PC Watch'un haberine göre, Samsung bugün Tokyo'da bir sunum düzenledi ve sunumda 2020 konsollarında NVMe SSD'sinin kullanılacağı açıklandı.
 
NVMe yani Non-Volatile Memory Express SSD ile birlikte yükleme süreleri çok büyük oranda azalacak.
 
Geçtiğimiz günlerde de Kotaku editörü Jason Schreier "hemen oyna, ihtiyacın olan kadarını indir ve yükleme süreleri yok" gibi noktaların Sony Interactive Entertainment'ın PlayStation 5'i pazarlarken en çok öne çıkacak noktalar olduğunu belirtmişti. 
 
Buna ek olarak, geçtiğimiz haftalarda Sony Interactive Entertainment'ın kartuş patentinin PlayStation 5 için takılıp çıkarılabilir bir SSD olacağı şeklinde yorumlanmıştı fakat öyle olmadığı ortaya çıktı. Kartuş patenti Sony'nin Japonya'da satışa sunacağı Toio çocuk oyuncakları için alınmış.
 
PlayStation 5 ve Project Scarlett de 2020'nin sonlarında satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 4 Dk önce Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 1 Saat önce Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 2 Saat önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler