Yeni Nesil Mortal Kombat ve Injustice Oyunları Planlanıyor

19.06.2020 00:48 Gazali Çetinkaya

 
NetherRealm Studios iş ilanı yeni nesil platformlar için Mortal Kombat ve Injustice oyunlarının planlandığını işaret ediyor.

Warner Bros. Interactive Entertainment kariyer sitesindeki iş ilanındaki açıklama yazısı:
 
"NetherRealm; Mortal Kombat ve Injustice serilerinin yeni nesil konsollardaki grafik vizyonunu ileriye taşıyacak baş yazılım mühendisi arıyor. Baş yazılım mühendisi olarak PlayStation 5 ve Xbox Series X'e en modern grafik teknolojisi geliştirmek için baş mühendis ve diğer ekip üyeleri ile birlikte yakından çalışacaksınız." 
 
Mortal Kombat serisinin en yeni oyunu Mart 2019'da çıkan Mortal Kombat 11 ve Injustice serisinin ise Mayıs 2017'de çıkan Injustice 2.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler