Yeni PS5 Videoları İşletim Sisteminin Bazı Özelliklerini Tanıtıyor

05.11.2020 21:59 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation Support YouTube kanalı, PlayStation 5 işletim sisteminin bazı özelliklerinin gösterildiği yeni videolar paylaştı.
 
Oyun Ayarları menüsü oyunları önceden belirlediğiniz ayarlarda başlatmaya yarayacak. Örneğin Oyun Ayarları menüsünden altyazıyı açık yaparsanız her girdiğiniz oyunda altyazı otomatik olarak açık gelecek. Altyazı dışında zorluk seviyesi, performans modu veya çözünürlük modu, üçüncü şahıs veya birinci şahıs bakış açısı ve ses ayarlanabilecek. Oyun içinden tekrar ayarlamak tabii ki mümkün.
 
Dinlenme modundaki özellikler ve güç tüketim miktarı ayarlanabilecek. Optimize deneyim modunda güncellemeler yapılacak, kontrolcü şarj edilecek ve konsol PlayStation App veya Remote Play aracılığıyla uzaktan başlatılabilecek. Daha az güç kullanımı modunda ise 0,5 watt'tan az güç tüketilecek fakat güncellemeler ve kontrolcü şarj etme kapalı olacak. Bu iki hazır modun dışında kendiniz de özelleştirebileceksiniz.  
 
Bunların yanı sıra PlayStation Network'e manuel olarak veya QR kodu ile giriş yapılabilecek ve PlayStation 5 kontrolcüsünün dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetiklerinin seviyesi güçlü, orta, zayıf veya kapalı olarak kullanılabilecek.
  
Önerilen Ayarlar 
 
 
PS4 Konsolundan Veri Transferi 
 
 
Hesap Kullanımı 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler