Yeni Xbox'ın Gizemli Bağlantı Girişinin Genişletilebilir Depolama Alanı İçin Olduğu Söyleniyor

04.02.2020 23:11 Özgür Eroğlu

 
Xbox markasının yeni nesil için geliştirdiği Xbox Series X'in tasarımını Aralık ayında görmüştük. Sonrasında ise konsolun net fotoğrafları paylaşıldı ve üzerindeki bağlantı girişlerini görmüş olduk.
 
Konsolun üzerinde 7 adet giriş bulunuyordu ve bunlardan altısı; iki adet Superspeed USB-A bağlantı noktası, HDMI, ethernet, optik ses ve güç bağlantısı. Yedinci girişin ise ne olduğu net olarak bilinmiyordu. Thurrott adlı sitedeki rapora göre, konsolun üzerindeki o gizemli giriş genişletilebilir depolama alanı için.
 
Bu konu hakkında resmi bir açıklama yok ancak kaynak site, Microsoft'un "Yeni Xbox" konusunda planlarını yakından takip ediyor diyebiliriz. Bu genişletilebilir depolama alanı için nasıl bir teknoloji kullanılacağı bilinmiyor ancak raporda yazana göre, böyle bir özellik için yüksek hızda bir donanım gerektiğini düşünülüyor.
 
Xbox Series X, 2020'nin son aylarında çıkacak.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Series X Platformlar: Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 4 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 6 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 6 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler