Yönetmen Ayrıldı, BioShock'un Filmi Askıda

26.03.2012 11:40 Talha Aynacı


   Takipçilerimizin özellikle 28 Weeks Later - 28 Hafta Sonra filmiyle tanıdıklarını Juan Carlos Fresnadillo, yaptığı açıklamada projeye artık devam etmeyeceğini ve farklı işlere yöneleceğini duyurdu.
 
    Filmin vaziyeti hakkında açıklama yapan Fresnadillo; "Şu anda yapılan hiçbir şey yok. Stüdyo ve video oyun şirketinin, bütçe ve filmin derecelendirmesi konusunda bir anlaşmaya varmaları gerekiyor." dedi.
 
   Film uyarlaması 2008 yılından bu yana yapım aşamasında olan ve o zamandan beridir sancılı bir yapım sürecinde olan BioShock için yapımcı Universal Studios, 2009 nisanında 160 milyon $ bir bütçe ayırdığını açıklamıştı. Film ile ilgili olarak yapımcıların ve oyun stüdyosunun anlaşamadığı bir diğer konu ise, BioShock uyarlamasının derecelendirme grubu.
 
   Bildiğiniz gibi BioShock ilerleyişinde vücudumuza ilaç enjekte etme ve Little Sister karakterleriyle olan etkileşimimiz söz konusu. Universal Studios, film uyarlamasının PG-13 sınıfında yani  13 yaş ve üzeri derecelendirilecek şekilde yapılmasını isterken;  yapımcı koltuğundaki Gore Verbinksi, bunun hikayenin ve oyunun yapısına aykırı olacağını ve içeriğin sadece yetişkinlere uygun, yani R sınıfında  hazırlanabileceğini savunuyor. Bakalım sonuçta nasıl bir filmle karşılaşacağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
BioShock: Infinite Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Irrational Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler