İlgi Çekici Atmosferiyle İzometrik Aksiyon Oyunu SlavicPunk: Oldtimer Bu Ay Geliyor

05.06.2023 12:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Red Square Games, cyberpunk temalı izometrik nişancı aksiyon oyunu SlavicPunk: Oldtimer'ın 28 Haziran'da Steam ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi açıklanan oyunun kısa bir oynanış fragmanı da yayınlandı.
 
Üstten görünümlü bir nişancı aksiyon deneyimi geliyor 
 
 
 
SlavicPunk: Oldtimer, Polonyalı ünlü bilim kurgu ve fantezi kitapları yazarı Michal Golkowski'nin eserlerine dayanıyor. İzometrik bir nişancı aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunda sorunlarla dolu bir geçmişe sahip özel bir dedektif olan Yanus'un hikayesini deneyimliyoruz. Oyunda beklenmedik bir vakayı çözmeye çalışırken başımıza türlü türlü belalar geliyor ve bu belaları aşmaya çalışırken de çeşit çeşit silahlar kullanabiliyoruz. 
 
Oyunda karakterimizin kendine özgü farklı dövüş ve hareket mekanikleri bulunuyor. Bunun yanı sıra şehrin karanlık köşelerine doğru adım atabiliyor ve çevreyi araştırabiliyoruz. Çevreyi araştırdıkça çeşitli kaynaklar ve silahlar bulabiliyor ayrıca modüler bir silah yükseltme sistemi ile silahları güçlendirebiliyoruz.
 
Gizlilik unsurlarının da yer aldığı oyunda bilgisayar korsanlığı ve bulmaca çözme mekanikleri de karşımıza çıkıyor. Aksiyon dolu ortamlarla beraber oyunda ana görevlere ve yan görevlere dalış yapabiliyoruz.
 
SlavicPunk: Oldtimer oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 2 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler