İptal Olan Eight Days'ten Bir Video Daha

E3 2006 videosu oyuncuları etkilemeyi başarmıştı.
15.08.2011 18:00 Ersin Kılıç


     Şimdiki konsolların birbiri ile kıyasıya mücadele ettiği E3 2006 fuarında, Sony önemli bir oyununu görücüye çıkarmış ve bu oyunu ile birçok tartışmanın da merkezine yerleşmişti. Evet Eigt Days'tan bahsediyorum.
 
     Her ne kadar Hud ekranları bulunsa da tamamen CGI sahnelerden oluşan bir tanıtım videosu ile tüm oyuncuların dikkatini çeken Eight Days, sahip olduğu atmosferi ile uzun süre konuşulmuştu. Bir süre sessizliğini koruyan oyunun kötü haberi sonunda gelmiş ve Gateway ile Eight Days'ın yapımlarının durdurulduğu, yani her iki oyunun da iptal edildiği açıklanmıştı. İşte ne olduysa da ondan sonra oldu.
 
     Hiçbir oynanış videosu bulunmayan Eight Days'ın beta aşamasından bazı görüntüler sızdırıldı ve oyunun iptal edilmediğine dair dedikodular yayınlandı. Tüm bu haberlere ise Sony malesef sessiz kalmıştı. İşin ilginç olan tarafı ise bu beta videolarının oyunun kalitesini ne denli gösterdiğiydi. Her ne kadar grafikleri E3 2006'daki gibi olmasa da henüz beta aşamasında olan oyunun özellikle fizin yönünün oldukça sağlam olduğunu görmüştük.
 
     Son olarak 2009 yılında bir gaz istasyonunun parçalanışını gördüğümüz "Gas Station" videosu ile karşımıza çıkan Eight Days için tam iki sene sonra bir video daha ortaya çıktı. Bu videoda tıpkı önceki videoalrda olduğu gibi oyunun beta sürümünden alınmış. Doğal olarak grafiklerin, özellikle kaplama açısından yoksun olduğunu görüyoruz.
 
     Buna rağmen önceki videolarda olduğu gibi oynanış unsurları, animasyonlar ve oyunun mükemmel işleyen siper sistemi dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle siper anında ortaya çıkan animasyon yapısı ile birlikte oyunun co-op olduğunu da düşünürsek, Sony'e "Bu canım projeyi neden iptal ettiniz?" diye sormadan edemiyoruz. Ortaya çıkan bu yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Eight Days (İptal) Platformlar: PS3 Geliştirici: SCEE Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 6 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler