İstanbul Başakşehir Elektronik Spor Takımı Kuruldu

13.09.2018 22:01 Hamit Can Sayılgan

 
     İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, elektronik spor takımı kurduğunu duyurdu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü sosyal medya ve resmi internet sitesinden "Futbol sahalarının ardından dijital dünyada da var olmaya karar vererek İstanbul Başakşehir Espor takımını kurduk." açıklaması yapıldı. İstanbul Başakşehir Espor takımı, EA Sports FIFA oyununun 11’e 11 oyun modu olan Pro Clubs’a katılan ilk Türk takımı olacağını ve Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Game Center kurulacağını müjdeledi.
 
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün Açıklaması
 
     İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak futbol sahalarının ardından dijital dünyada da var olmaya karar vererek İstanbul Başakşehir Espor takımını kurduk.

     EA Sports FIFA oyununun 11’e 11 oyun modu olan Pro Clubs’a katılan ilk Türk takımı İstanbul Başakşehir ESpor olacak. Yüz binden fazla aktif oyuncunun bulunduğu ve Queens Park Rangers, Panathinaikos, Port Vale, Oxford United gibi kulüplerin yanı sıra birçok E-Spor organizasyonunun yer aldığı Virtual Pro Gaming (VPG) platformunda bu alandaki ilk Türk spor kulübü olarak yer alacağız.

     E-Spor faaliyetlerimizin başlaması ile beraber stadyumumuzda kurulacak Game Center’da çeşitli organizasyonlar ve turnuvalar düzenlenecek. E-Spor takımımız, antrenmanların yanı sıra bazı maçlarını da bu merkezde oynayacak.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 19 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler