Aksiyon RPG EDENS ZERO, 2025'te PS5, Xbox Series ve PC için Piyasaya Sürülecek

22.10.2024 14:10 Umut Tandoğan

 
 
Konami'nin Eylül 2020'de duyurduğu aksiyon RPG'si EDENS ZERO, 2025 yılında PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam ve Microsoft Store üzerinden piyasaya sürülecek. PlayStation Store üzerinden istek listesine ekleyebilirsiniz.
 
"Rave Master" ve "Fairy Tail" eserlerini hazırlayan Hiro Mashima'nın "EDENS ZERO" adlı fantastik uzay çizgi romanı/anime'sine dayanan 3 boyutlu bir aksiyon rol yapma oyunu. Hikâye, Shiki Granbell ve arkadaşlarının evreni kapsayan macerasına odaklanıyor.

Oyuncu, güçlü düşmanlarla savaşırken farklı gezegenlerde geçen destansı bir maceraya atılan çeşitli karakterleri kontrol ediyor! 
 
Ether Gear kullanarak karmaşık kombolar ve Bitirici Saldırılarla dolu tatmin edici savaşlar yaşayın. Yakın mesafeli yakın dövüş, uzun mesafeli atış, silah tabanlı saldırılar ve saldırgan büyüler dahil olmak üzere her karakterin benzersiz dövüş stilinde ustalaşın. Kendi grubunuzu oluşturun ve dövüşe en uygun olanı getirmek için karakterleri değiştirerek savaşlara hükmedin. 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 Ön Yüklemeye Açıldı 4 Saat önce Delta Force'un PC Betası İçin Tarih Verildi 4 Saat önce Aksiyon RPG'si Dawnwalker, PS5, Xbox Series ve PC için Yayınlanacak 5 Saat önce Pirates Outlaws 2: Heritage PC ve Mobil için Duyuruldu 5 Saat önce Aksiyon RPG EDENS ZERO, 2025'te PS5, Xbox Series ve PC için Piyasaya Sürülecek Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler