Concord'un Erken Açık Betası Playstation Plus Üyelerine Açıldı

12.07.2024 17:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony ekibinin üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Concord için erken erişim beta süreci başladı. Erken erişim beta sürümünü oyunu yalnızca ön sipariş verenler deneyimleyebilecek ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilecek. Ancak açıklanan detaylara göre PlayStation Plus üyeleri de bu betaya erişim sağlayabilecek.
 
Concord'un herkese açık olan betası 18 Temmuz'da başlıyor
 
 
 
Sony geçtiğimiz günlerde erken betanın yapılacağı tarihi paylaştı. 12 Temmuz yani bugünden itibaren geçerli olan bu beta sayesinde oyunun bir kısmını deneyimleyebiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Önümüzdeki hafta yani 18 Temmuz'dan 21 Temmuz'a kadar ise oyunun herkese açık bir şekilde betası başlıyor.
 
Beta sürümünde oyunun üç oynanabilir modu karşımıza çıkıyor. Bu modlar arasında Clash Point, Trophy Hunt ve Cargo Run yer alıyor. Ayrıca oyunun 16 başlangıç karakterinin tamamını burada açabiliyor ve özelleştirebiliyorsunuz. Betaya katılanlar oyun içi çeşitli ödüller kazanabiliyor ve bu ödülleri tam sürüme aktarabiliyorsunuz.
 
Firewalk Studios tarafından geliştirilen oyun 23 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun temeli 5'e 5 takım mücadelesini içerecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Summer 2024 Swiss Etabı Eşleşmeleri Belli Oldu! 04 Ağustos Little Nightmares Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 04 Ağustos BLAST Premier: Fall Groups 2024 CS2 Turnuvası Tamamlandı! 04 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 04 Ağustos Gothic Remake İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 04 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler