The Last of Us Part 2 Remastered İçin PS5 Pro Desteği Eklendi

22.10.2024 22:17 Mehmet Tandoğan

 
Sinematik hikaye sunumu ile ön plana çıkan aksiyon macera oyunu The Last of Us Part 2 Remastered için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni yama oyunda yer alan küçük sorunları düzeltiyor. Ancak daha da önemlisi, PlayStation 5 Pro sürümü için destek ekliyor.
 
The Last of Us Part 2 Remastered PS5 Pro'da daha yüksek kare hızını hedefliyor
 
 
 
The Last of Us Part 2 Remastered, PlayStation 5 Pro sürümünde daha iyi bir oyun deneyimi sunacak. Öncelikle Performans ve Fidelity modları, mevcut PlayStation 5 konsolundan daha yüksek kare hızları ile karşımıza çıkacak. Ayrıca oyunda 1440p’de PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR) özelliği kullanılarak 4K’ya yükselten yeni bir Pro modu da bulunuyor.
 
Oyunun PlayStation 5 Pro sürümü genel anlamda 60 FPS’lik bir deneyimi sunmayı hedefliyor. Bunun dışında yayınlanan yama sayesinde artık PlayStation 4 sürümünden kaydedilen verilerin yüklenmesinin ardından kupaların açılmaması sorunu ortadan kaldırılıyor. Bununla beraber, bonus görünümler değiştirilirken Abby'nin vücudunun kaybolması gibi problemler de ortadan kaldırılıyor.
 
The Last of Us Part 2 Remastered şu anda PlayStation 5 konsolu için mevcut. Öte yandan oyunun arka planda bir PC portunun geliştirildiği iddia ediliyor. Ancak Sony henüz resmi bir açıklama yapmamış durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Part 2 Remastered İçin PS5 Pro Desteği Eklendi Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Naughty Dog'un Yeni Oyunu Oyunculara Geniş Özgürlükler Sunacak 22 Ekim Assassin's Creed Shadows'a Erken Erişim Seçeneği İptal Edildi 22 Ekim LEGO Horizon Adventures Geliştirmesi Tamamlandı 22 Ekim Cronos: The New Dawn'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 22 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler