Until Dawn Remake'ten 3 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

03.10.2024 14:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Çıkışı ile beraber oldukça sevilen ve şu anda yeniden yapım sürümü ile karşı karşıya kaldığımız Until Dawn için yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan yeni görüntüler oyundan 3 saatlik oynanış içeriğini bizlere sunuyor.
 
Until Dawn Remake orijinal PS4 sürümüne dayanıyor
 
 
 
Until Dawn remake, bildiğiniz üzere 4 Ekim tarihinde yani yarın itibarıyla piyasaya sürülecek. PlayStation 5 ve PC platformuna gelmeden önce sızdırılan bu görüntüler elbette sürpriz bozuyor. Bu görüntüleri içeren videoyu herhangi bir şekilde sizlere sunmamayı tercih ediyor ve beklemenizi tavsiye ediyoruz.
 
Ballistic Moon ekibi tarafından geliştirilen bu yapım, 2015 yılında PlayStation 4 için piyasaya sürülen orijinal oyuna dayanıyor. Ballistic Moon stüdyosu, Until Dawn oyununun orijinal geliştiricisi Supermassive Games'te birlikte çalışan Duncan Kershaw, Neil McEwan ve Chris Lamb tarafından kuruldu.
 
Öte yandan yeni bir film uyarlaması da geliyor. Filmin çekimlerine Ağustos ayında başlandı ve yönetmen koltuğunda Lights Out, Annabelle: Creation ve Shazam yönetmeni David F. Sandberg yer alıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 9 Dk önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 1 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 2 Saat önce Until Dawn Remake'ten 3 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler