Assassin's Creed 4: Black Flag Remake İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

06.10.2024 21:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenen Assassin's Creed serisinin en yeni oyunu Assassin's Creed: Shadows bildiğiniz üzere ertelendi. Bu ertelemenin ardından serinin dördüncü oyunun yeniden yapım sürümü hakkında çeşitli söylentiler ve detaylar ortaya çıktı. Şimdi ise haberimizde bu detayları sizlere aktarıyoruz.
 
Assassin's Creed 4: Black Flag Remake çıkış tarihi başka bir zamana kayabilir
 
 
 
Geçtiğimiz yıl Ubisoft'ta geliştirilmekte olan birçok Assassin's Creed oyunundan birinin 2013 yılında piyasaya sürülen Assassin's Creed 4: Black Flag’in yeniden yapım projesinin olacağı yönünde haberler ortaya çıktı. Bu henüz resmi olarak doğrulanmamış olsa da Ubisoft bu yılın başlarında üzerinde çalıştığı birden fazla Assassin's Creed yeniden yapımının olduğunu doğruladı.
 
Birçok kişi Assassin's Creed 4: Black Flag'in yeniden yapımının çıkış tarihine daha çok zaman olduğunu belirtse de Insider Gaming'den Tom Henderson tarafından ortaya çıkan rapora göre oyunun çıkış tarihi beklenenden daha yakın olabilir.
 
Henderson'a göre yeniden yapım sürümü daha önce 2025 Kasım'ında yayınlanması planlanmıştı. Ancak Assassin's Creed: Shadows gelecek yılın Şubat ayına ertelendiğinden dolayı remake'in çıkış tarihinde bir değişiklik olabileceğini aktardı. Assassin's Creed: Shadows’un ertelenmesi diğer projelerin kaymasına sebep olabilir.
 
 
 
Yeniden yapım sürümü için tüm detaylar bunlardan ibaret. İlerleyen süreçte tam olarak ne zaman çıkış yapacağı ve duyurulacağı konusunda yeni bilgiler edilebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Foamstars Artık Oynaması Ücretsiz Oldu 06 Ekim Dragon Age: The Veilguard Geliştirmesi Tamamlandı 06 Ekim Baldur's Gate 3 Bir Ayda 22 Milyon Mod İndirmesine Ulaştı 06 Ekim Assassin's Creed 4: Black Flag Remake İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Halo Infinite İçin Resmi Üçüncü Şahıs Modu Geliyor 06 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler