Borderlands 2'ye Üçüncü Headhunter DLC'si

Headhunter paketleri 2014'te de gelmeye devam edecek.
11.12.2013 12:23 Gökhan Yılmaz

 
     Gearbox, Borderlands 2 için geliştirilen üçüncü Headhunter DLC paketi olan How Marcus Saved Mercenary Day indirilebilir içeriğini duyurdu. İçerik paketi PC, PlayStation 3, Xbox 360 ve Mac için 17 Aralık'ta 3$ fiyat ile satışa çıkacak.
 
     How Marcus Saved Mercenary Day, Frost Bottom'un karlı topraklarında, Gingerton kasabasında geçecek. Marcus sizlerden tamamen silahlarla dolu olan ve Gingerton'a giderken kaybolmuş bir treni bulmanızı isteyecek. Siz de bu macera ile birlikte devasa ve korku verici Mr. Tinder Snowflake'le savaşma fırsatı bulacaksınız.
 
     Bu DLC paketinden önce Şükran Günü temalı Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobble ve Cadılar Bayramı temalı TK Baha's Bloody Harvest paketleri çıkmıştı. Fakat önceki paketlere kıyasla How Marcus Saved Mercenary Day paketindeki tüm karakter kişiselleştirmeleri ilk defa karşılaştıklarınızdan oluşacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler