Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

02.10.2024 14:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Konami ve geliştiriciliğini Bloober Team ekibinin üstlendiği Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümü için yeni videolar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan oynanış videosu ile oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyor ve beklentilerimizi buna göre ayarlayabiliyoruz.
 
Silent Hill 2 Remake orijinal oyuna sadık kalacak
 
 
 
Geliştirici ekip tarafından açıklanan detaylara göre oyunun yeniden yapım sürümü 2001 yılında çıkan orijinal oyuna sadık kalacak. Bunun yanı sıra görsel ve teknik anlamda üst düzey bir yapı ile karşı karşıya kalabileceğiz. Korku oyununun yeniden yapım sürümü ile beraber yeni ışıklandırmaların, karakter modellemelerin ve çok daha fazlasının bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz.
 
Yayınlanan yeni görüntülere bakacak olursak, ilk olarak James ve Laura'nın Brookhaven Hastanesi'ndeki karşılaşması bizlere sunuluyor. Burada yer alan diyalogların büyük oranda orijinal oyunda olduğu gibi korunduğunu ve Laura'nın meşhur repliğinin karşımıza çıktığını görebiliyoruz. Elbette bu diyalogların dışında tonlamaların ve bazı kelimelerin değiştiğini de fark edebiliyoruz.
 
Beklenen yeniden yapım sürümleri arasında yer alan Silent Hill 2, 8 Ekim tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 8 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 9 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler