Koei Tecmo, Dynasty Warriors: Origins'i Resmi Olarak Duyurdu

31.05.2024 13:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Omega Force yepyeni yapım Dynasty Warriors: Origins'i resmi olarak duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için piyasaya sürülecek. Diğer taraftan oyunun 2025 yılında çıkış yapacağı açıklandı.
 
Oyunun üst düzey bir aksiyon sistemine sahip olacağı belirtiliyor
 
 
 
Dynasty Warriors serisinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapım hayranları memnun etmek istiyor. Dynasty Warriors: Origins yapımcısı ve Omega Force başkanı Tomohiko Sho oyun hakkında şu açıklamaları yaptı:
 
"Neredeyse 30 yıldır Dynasty Warriors serisi oyunculara üst düzey bir savaş aksiyon sistemini sunuyor. Aynı zamanda bire karşı bin oynanışın verdiği heyecan ile seri devam ediyor. Dynasty Warriors: Origins ile bu köklere geri dönüyoruz ve sadece serinin en sadık hayranlarına değil dünya çapındaki tüm oyun hayranlarına kesintisiz aksiyon sunmak istiyoruz."
 
Heyecan verici 1'e karşı 1.000 aksiyonla beslenen Dynasty Warriors: Origins, ekranı boydan boya dolduran savaşlarla göz doldurmaya geliyor. Yanıp tutuşan devasa orduları alt edebileceğiniz yapım, aksiyon sistemi ile ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 9 Dk önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler