Loki Setinden Yeni Bir Görsel Paylaşıldı, Çekimler Yakında Devam Edecek

19.09.2020 13:08 Özgür Eroğlu

 
Koronavirüs salgını öncesinde çekimleri başlayan yeni Marvel dizisi Loki'nin çekimleri ne yazık ki salgın sebebiyle durdurulmuştu. The Falcon and The Winter Soldier dizisinin yayın tarihi yakın olduğu için onun çekimleri başlamıştı.
 
Şimdi de diğer Marvel dizilerinin çekimleri yeniden başlıyor gibi duruyor. Geçtiğimiz gün atlanta_filming isimli bir Instagram hesabı Loki'nin yeniden kurulan setinden bir fotoğraf paylaştı. Bu da Loki'nin çekimlerinin yakın zamanda başlayacağını gösteriyor.
 
Eğer bir ertelenme olmazsa Loki dizisinin 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Bahsi geçen görseli aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

#loki set.

Atlanta Filming (@atlanta_filming)'in paylaştığı bir gönderi ()

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Klasik GTA Oyunlarından İlham Alan The Precinct Ertelendi 18 Temmuz Star Wars Outlaws İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı 18 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi Açıklandı 18 Temmuz HEXADRIVE, Mobil için Silah Oyunu INFINITY BULLETS'ı Duyurdu 18 Temmuz Microsoft, Deadpool'un Poposundan İlham Alan Kontrolcü Üretti 18 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler