Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor

19.09.2024 16:44 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Offbrand Games ve geliştirici Aether Studios, Rivals of Aether II , eski adıyla Rivals 2, Ekim ayında Steam üzerinden PC için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ek olarak 27-29 Eylül tarihleri ??arasında bir beta düzenlenecek.
Rivals of Aether II, platform dövüşçülerinin ve çok oyunculu kavgacıların yeni neslidir. Hit indie dövüş oyunu Rivals of Aether'ın bu devamı, 3D görseller, yeni mekanikler, geliştirilmiş çevrimiçi destek ve daha fazlasıyla genişletildi ve yükseltildi!
 
10 ikonik Rivals'ın yer aldığı lansman kadrosuna ek olarak, gelecekteki tüm karakterler oyuna ücretsiz olarak eklenecek ve genişleyen harika kozmetik kitaplığıyla özelleştirilebilir olacak. CPU'lara karşı mücadele edin, yerel olarak arkadaşlarınızı utandırın veya güvenilir geri alma ağ koduyla çevrimiçi olun; hepsini bire bir, ikiye iki veya herkesin birbirine girdiği savaşlarda yapın.
 
Özelleştirilebilir kontroller ve geniş, türe özgü oyun mekanikleri, bu oyunu herkesin keyif alabileceği çok oyunculu bir dövüş oyunu haline getiriyor. Lansman sonrası güncellemelerde, özel etkinlik güncellemeleri, yeni karakterler, ek modlar ve heyecan verici özelleştirmeler ve bilgilerle dolu ilgi çekici ve canlı bir dünyayı deneyimleyin.
 
Çıkış Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler