SSX: Deadly Decents Gerçekliğe Meydan Okuyor

Özellikle fırtına çıktığında işimiz çok daha zor olacak
30.09.2011 10:09 Alkan Adakaner


     Zorlu hava koşulları, yüksek tepeler, uçurumlar ve kar fırtınası arasında snowboard yapmak bile sanırım başlı başına bir çılgınlık olmalı. Bunların arasında bir de birbirinden çılgın hareketleri eklediğimizde gerçekliğe, normal koşullara meydan okumuş oluyoruz.
 
     Electronic Arts, Ocak 2012'de Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya süreceği SSX: Deadly Decents'ın yeni videosunda gerçekliğe nasıl meydan okunduğunu gösteriyor. Yarışçılarımız bir yandan en hızlı dereceyi ele geçirmek isterken, diğer yandan da birbirinden çılgın hareketler eşliğinde hayatta kalma mücadelesi veriyor.
 
   Bu videoda karakterlerimizi Patagonya'dan Antartika'ya kadar uzanan mekanlarda görüyoruz. Bir hareketli müzik eşliğinde videoda bile heyecan veren oyunu oynarken nasıl bir his yaşayacağımızı varın siz düşünün.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SSX: Deadly Descents Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 2 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler