Team Fortress 2 Artık Ücretsiz! (+Meet the Medic)

Uzun süredir beklenen Meet the Medic videosu da bu güncellemeyle birlikte yayınlandı.
24.06.2011 06:41 Samet Konuksal


     21 Haziran'da duyurulan ve bugün çıkışını yapan, Team Fortress 2 tarihinin en geniş içerikli güncellemesi "Über Update" beraberinde, merakla beklenen Meet the Medic videosunu ve yepyeni bir Team Fortress 2 sürümünü getirdi!
 
     Bir yeni harita ve onlarca yeni eşyanın oyuna eklendiği Über Update ile birlikte Team Fortress 2, yeni bir sürüm ile ücretsiz olarak oynanabilecek. Kısıtlı içeriğe sahip olacak sürümdeki farklılıklara ve yeni sürüm hakkındaki bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
     Über Update'in bir diğer önemli yanı ise, oyunun hikayesinin devam ettirildiği Meet the videolarının yeni üyesinin gelmesi oldu. Kendinden geçmiş bir Heavy'nin ve tabiki de Medic'in eşlik ettiği videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Team Fortress 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler