WWE 2K15'ten Oynanış Videosu

18.08.2014 13:21 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz seneden itibaren THQ'dan 2K Games'e geçen WWE serisi, sırf bu yüzden bile oyuncuların ilgisini çekmişti. Tam olarak 2K altında yapılan ilk oyun olan WWE 2K15'in Gamescom'da sunulan demosundan oynanış videosu yayınlandı.
 
     Ekranın dışından kaydedilmesi dolayısıyla görselliği hakkında ne desek yalan olacak oyunda, pek bir değişme yok gibi gözüküyor. Oyuncular özellikle doğal durmayan animasyonlardan ve grafik hatalarından yakınıyorlar.
 
     Oyunun hala geliştirilme aşamasında olduğunu ve gördüklerimizin değişebileceğini belirterek, sizleri videoyla baş başa bırakalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WWE 2K15 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visual Concepts Dağıtıcısı: 2K Sports Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler