Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Sid Meier'in beğenilen strateji serisi Civilization, yeni temasıyla yoluna devam ediyor. Civilization: Beyond Earth isimli oyunda adından da anlayacağınız gibi Dünya'nın ötesine gidiyoruz. Yeni gezegenler keşfedebileceğimiz yapımda klasik Civilization oynanışı bizleri bekliyor. Diğer oyuncularla diplomasi ilişkileri kurmak, yeni yerler keşfetmek her Civilization oyununda olduğu gibi Beyond Earth'ın da önemli parçası olacak.
Oyunun BSC Videoları

OynuYorum - Civilization: Beyond Earth Rising Tide Civilization: Beyond Earth'ün ...

Civilization: Beyond Earth - Video İnceleme Sid Meier'ın yeni Civilization...
Daha Fazla oyunun BSC videoları
Oyunun Diğer Videoları

Civilization: Beyond Earth-Rising Tide-Yeni Diplomatik Topraklar Rising Tide diplomasi açısından oyuna ne gibi yenilikler getiriyor? 

Civilization: Beyond Earth-Rising Tide Tanıtım Videosu Civilization: Beyond Earth'te keşfedilecek yeni yerler bizleri bekliyor.

Civilization: Beyond Earth - Opening Cinematic Yeni Civilization oyununun açılış sinematiği sizlerle.

Civilization: Beyond Earth - Discovery Gameplay Videosu Civilization: Beyond Earth'ın "Discovery" adlı 10 dakikalık resmi oynanış videosu karşınızda.

Civilization: Beyond Earth - Duyuru Videosu Dünyanın kullanılamaz hale geldiği bir gelecekte geçen Civilizaton: Beyond Earth'un ilk videosu oldu
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Ekran Görüntüleri 7 adet
Oyunun Haberleri
Civilization Revolution 2, PS Vita için Duyuruldu 31 Ekim Civilization: Beyond Earth-Rising Tide'ın Diplomatik Yenilikleri Bu Videoda 14 Ağustos Civilization: Beyond Earth-Rising Tide'ın Yeni Özellikleri Bu Videoda 22 Temmuz Civilization: Beyond Earth'ün İlk Eklenti Paketini Bu Videoyla Tanıyın 30 Haziran Civilization: Beyond Earth'ın İlk Ek Paketi Duyuruldu 18 Mayıs Daha Fazla Haber