Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

5 kişi bu oyunu takip ediyor.
End of Nations Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Geliştirici: Trion Games Dağıtıcı: Trion Worlds Tür: MOBA
      MMORPG oyunu Rift ilehatırlayacağımız Trion Worlds, bu kez aynı yaratıcı kadro tarafından hazırlanan çok iddialı bir strateji oyunu ile oyun severlerin karşısına çıkıyor. Strateji türünün sevilen yapımlarından biri olan End of NAtions, bu sefer MMORTS türü ile karşımıza çıkıyor.
 
     Aynı anda “28’e karşı 28” şeklinde 56 oyuncunun birbiriyle savaşmasına olanak tanıyan End of Nations’ta 500’ün üzerinde farklı ünite buluyor. Bu da demek oluyor ki aynı anda savaşın ortasında binlerce ünite birbiriyle çarpışabiliyor.

     End of Nations’daki oyun haritaları dünyanın farklı bölgelerinden esinlenerek hazırlanmış. Oyundaki strateji; şirket binaları, kahraman üniteler, teknolojik gelişme ve kişiselleştirme ekseninde dönüyor. Oyunun çekirdeğini oluşturan stratejik birimler, oyunla birlikte tamamen ücretsiz. Dolayısıyla End of Nations’ta tüm haritalar, tüm ırklar, tüm sınıflar ve tüm üniteler ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor.
 
Oyunun Diğer Videoları

End of Nations: The Liberation Front Trailer End of Nations'ın taraflarından The Liberation Front için yayınlanan video.
Daha Fazla oyunun diğer videoları
Oyunun Haberleri
Trion, End of Nations Projesini İptal Etmiş Görünüyor (Güncelleme) 03 Mart End of Nations, Artık Bir MOBA Oyunu 12 Temmuz End of Nations Beta Anahtarı Veriyoruz! 13 Ağustos End of Nations'un Yeni Betası Ağustos Başında 28 Temmuz End of Nations'ın Çıkış Tarihi Verildi 27 Temmuz Daha Fazla Haber